SQUEEZY ATHLETIC használata

Bármilyen élelmiszer, aminek alacsony a glikémiás indexe és alacsony a cukor tartalma megfelelő. Szintén ajánlott az alacsony zsírtartalomra is odafigyelni.

Író, kefir, zsírszegény tej, light soya vagy mandulatej használata nem megfelelő. Alacsony zsírtartalmú joghurt vagy paradicsomlé az ajánlott, ha el szeretnénk kerülni az édes ízt újra meg újra.

A jelentős súlycsökkentésre az ATHLETIC étrendet szükséges elvégezni. (Lásd Első Fázis)

A testsúly megtartásához a mozgásszegény napokon a ATHLETIC fogyasztása ajánlott. (Lásd Második Fázis). Azokon a napokon, amikor intenzív mozgást végzünk, ajánljuk az étkezések helyettesítését a ATHLETIC -kel (Lásd Harmadik Fázis).

Ha a felhasználók vagy érintett felek, nem biztosan az anyagcseréjükben, főként a zsír anyagcserében és vércukorszint mértékében, ajánljuk a ATHLETIC-ot szintén az Első Fázissal kezdeni.

Helyreállítjuk vele az anyagcserét és jó pozícióból kezdhetjük a másik két fázist, az optimális testsúlyért és anyagcseréért.

Első fázis – 3 nap

Itt minden étkezést fel kell cserélnünk az ATHLETIC-re a három napos periódus során. Itt fontos, hogy a felhasználók következetesek legyenek. Ez a fázis helyreállítja a vércukorszintet és az anyagcserét.

Vigyázat: Azok a személyek, akik sok cukrot fogyasztanak, elvonási tünetek jelenhetnek meg, mint például a fejfájás vagy keringési zavarok. Ezek a problémák megszűnnek egy két napon belül.

Az intenzív stressz kerülendő ebben az időszakban, mivel a jó teljesítmény nehezen elérhető, vagy nagyon magas terhelésnek kellene a testet alávetni.

Az edzés egy csendes helyen azonban megoldható. Ez a módszer segíti a diétánkat. Mivel a mozgás energiát igényel, ezért az ATHLETIC adagot is növelni kell arányosan, hogy jól működjön az anyagcsere. Ellenkező esetben a test tartalék üzemmódra vált, ennek az ellenkezőjét szeretnénk elérni.

Második fázis

Ebben az esetben a felhasználóknak mindent ki kell cserélni a ATHLETIC-re, kivéve egy étkezést naponta, amikor normál módon kell táplálkozni.

ATHLETIC-el ajánljuk kezdeni a reggelt, mivel segít, hogy a vércukorszint állandó maradjon a nap kezdetétől fogva és megakadályozza az éhezést.

A normál étkezés során javasoljuk, hogy rostban és fehérjében gazdag legyen, illetve kevés egyszerű cukrot tartalmazzon, alacsony Glikémiás Indexel.

Harmadik fázis

Ebben a fázisban csak egy vagy akár két étkezést kell pótolni az ATHLETIC-kel, hogy optimalizáljuk a súlyunkat. Itt is fontos, hogy a lehető legkevesebb cukrot fogyasszuk.

Most már lehet intenzíven edzeni.

Fontos megjegyzés

A megfelelő fázis hossza függ az egyén céljaitól és igényeitől. Javasoljuk, hogy figyeljen a test jelzéseire. Az éhség érzete sokszor vagy folyamatosan nem kívánt. Az ATHLETIC  speciális funkcionalitása miatt nem okoz problémát eggyel több shake elfogyasztása. Épp ellenkezőleg: inkább legyen több mint kevesebb.

A magas rost tartalma miatt az ATHLETIC okozhatja az emésztő rendszer fokozott működését. Ezt pozitív hatásként könyvelhetjük el.

Annak érdekében, hogy elég időt töltsön a gyomorban a shaket nem szabad túl hígra készíteni. Azonban oda kell figyelnünk, hogy elegendő vizet vagy édesítőszer mentes teát fogyasszunk a nap során. Két-három liter folyadékot ajánlunk bevinni naponta.

squeezy athletic étkezés helyettesítő sportolóknak

Kezd el használni az ATHLETIC-et! Tedd meg az első lépést az új élet felé. Túlsúly nékül. Stressz nélkül. Egészségügyi problémák nélkül. Hosszú ideig.

Egészségesen akarok lefogyni – megvásárolom az athletic-et