SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

14.000 Ft FELETT INGYENESEN SZÁLLÍTJUK KI A MEGRENDELÉSEDET.

GLS Házhozszállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.

Kiszállítási idő:

Miután a csomagot átadtuk a futárnak a telephelyünkön, várhatóan 24 órán belül, az azt követő mukanapon kiszállítják az általad megadott címre.

Hétfőtől-csütörtökig 10 óráig leadott rendeléseket általéban már másnap kiszállítja a futár az általad megadott címre.

Ha pl. pénteken adod le a rendelésedet de. 10 óra után, akkor a futár már csak hétfőn fogja kiszállítani neked, mivel hétvégén nem szállítanak ki.

Szállítási díjak:

14.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes. (Külföldre jelenleg nem áll módunkban szállítani.)

szállítás és fizetés

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvétel – fizetés a futárnál átvételkor

Ebben az esetben a futárnak kell fizetned a csomag átvételekor. Ha ezt a fizetési módot választod, az utánvét kezelési díjat (250 Ft) fel kell számolnunk.

Ez a legkörülményesebb fizetési megoldás és legtöbbször számolnod kell borravalóval is, amit a futárnál hagysz.

Bankkártyás – kényelmes bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén a legkényelmesebb és a legbiztonságosabb vásárolhatsz az áruházunkban.

Ez a webáruházban a legolcsóbb és legegyszerűbb fizetési megoldás, mely a vásárlói kosarad fizetése esetén egyszerűen kiválaszthatsz.

Online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:

  • MasterCard,
  • Visa Classic,
  • Maestro,
  • Visa Electron és
  • American Express kártyák.

Online bankkártyás fizetés esetén, amint megérkezett számlánkra a megrendelésed ellenértéke, az összekészített csomagodat küldjük a futárral. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a BARION.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A Barion kétféle fizetési lehetőséget kínál: – fizetés Barion tárcával, vagy – fizetés bankkártyával A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. A Barion tárcával rendelkező felhasználók azonban kényelmesebben fizethetnek, ezért minden fizetésnél van lehetőség regisztrációra. A vásárlás bármikor megszakítható az oldalon található Vásárlás megszakítása feliratra kattintva. A Barion fizetési lehetőségekről bővebb információk találhatók a Barion honlapján: https://www.barion.com/hu/

Átutalás

Banki átutalás:

A banki átutalás fizetési mód választása esetén, Ön a rendelése ellenértékét a lent megadott bankszámlaszámra utalja. Ezen fizetési mód esetén az átutalás közlemény rovatában kérem adja meg a rendelésszámot, és a megrendelő nevét. A csomag csak az átutalás beérkezését követően kerül postázásra.

  • Kedvezményezett neve: Simple Sport Kft.
  • Kedvezményezett bankszámlaszáma: 10404845-50526785-75841001
  • Kedvezményezett bankja: K&H Bank