Az étkezésthelyettesítő a súlykontroll diétában.

Your Content Goes Here

VITALOSE20® – az ATHLETIC lelke

Vegyük a teljes kiőrlésű lisztet, fermentáljuk kétszer, vegyük el az erejét, csak a jó dolgok maradjanak benne, mint például a rost- és végezetül egy olyan élelmiszert kapunk, ami segít a sportolóknak hatékonyabbá válni és a nem sportolóknak is segít, hogy kontrollálni tudják a súlyukat.

Őszintén, ez nem olyan egyszerű. De jó irányba haladunk. Sok évnyi kutató munka után levédették a VITALOSE20® aktív összetevőjét a millenniumon. A kezdetekben a testsúlycsökkentés és az emésztési rehabilitáció volt a fókuszban.

Az elkövetkező években figyelmünket a VITALOSE20® különlegességére fordítottuk, ami szelektíven tudja elégetni a zsírokat és pozitívan befolyásolja a pszichés igényeit a testnek. Ennek az anabolikus hatásnak természetes folyamatok az alapjai, melyek visszavezethetőek a teljes kiőrlésű liszthez, amiből a fermentálás után megváltoztak pozitív irányban a makro tápanyagok. A teljesítmény és súlyzós edzésekre nagyon különleges hatással vannak ezek a termékjellemzők.

A magas szintű inzulin semlegesség (nagyon alacsony GI, kevesebb, mint 20) kiválóan hat az anyagcserére. A szénhidrátok fermentációjának eredményeképp, a rövid, közepes és hosszú szénhidrát polimer láncok felbontódnak, ami azonnali energiához juttatja a szervezetet, hosszabb időn keresztül. Ez az inzulin szintre gyakorolt negatív hatás nélkül megy végbe.

Továbbá: a fermentációs felbontással, elkerülhető az emésztőrendszerbe hirtelen vízbeáramlás, ami sokszor teljesítmény csökkenéshez vezet. Szignifikáns előny a sport szektorban!

A zsírsavak aránya alacsony az ATHLETICBEN. A telített zsírok aránya csak 24 százalék. A többségük telítetlen zsírsavak, elsősorban a fontos, esszenciális linolsav, 55,1 százalékban.

A fehérjék esetében is pozitív hatású a fermentáció, enzimatikusan felbontott, rövid láncú aminosavak jönnek létre. Ezek pedig segítik a fehérje szintézist a májban és izmokban, és természetes utat biztosít az anabolikus anyagcserének.

Az eredményként kapott elágazó-láncú aminosavak, mint, a leucin vagy izoleucin és valin fontos szerepet játszanak a regenerációban és az új izomzat felépítésében. Ez tisztává teszi, hogy erre a fehérjére szükségük van a sport szektorban. Figyelembe véve, hogy az ATHLETIC alacsony GI-je miatt folyamatos zsírégetés történik, fontos és megfelelő termék a sportolók és az élsport számára.

vitalose20 búza
athletic diétás terméj vitalose20-al

Előállítás és összetevők

Az ATHLETIC előállítása során olyan szempontokat vettünk figyelembe, mint a makro-(fehérjék, zsírok, szénhidrátok) és mikro összetevők( vitaminok,ásványi anyagok, nyomelemek) keverékének megfelelő aránya. Megfelel a modern elvárásoknak.

Az alternatív módszerek keresése közben arra fokuszáltunk, hogy találjunk egy olyan természetes folyamatot, mint a tejsav baktérium fermentációja. Ez nem sokban tér el nagyapáink módszerétől, amikor savanyított káposztát készítettek. A fermentáció egyszerű folyamatán kívül számos bonyolult fermentációs folyamaton megy keresztül az ATHLETIC alapját nyújtó VITALOSE20®.

Az első lépésben a teljes kiőrlésű lisztet teljesen megfosztjuk az erejétől. Ez eltávolítja az olyan összetevőket, ami magas inzulin szintet okozna emésztés közben. A cél a biológiailag értékes, természetes összetevők megszerzése, amik a héj alatt rejtőznek.

Amint ez megvalósult, a következő fermentációs folyamatokat joghurt kultúrával végezzük el nagy oda figyeléssel. Sikerült több mint 120 biológiailag aktív anyagot kinyernünk a magból- az első összetevőjéből a VITALOSE20®-nak, amit hozzáadunk az ATHLETICHEZ, a felhasználási terültnek megfelelő mennyiséget. Szintén személyre szabottan a teljesítmény vagy hosszútávú sportolóknak, vagy azok számára, akik stabilizálni szeretnék a testsúlyukat a megfelelő tápanyagokkal.

A fermentáció előnyei – amitől olyan egyedi a SQUEEZY ATHLETIC

vitalose20

Az erjedés útján nyert új élelmiszer és a keverés során kapott egyszerű anyag összehasonlítása nyilvánvaló okokból aligha lehetséges. Amíg a keverék elkészítése egyszerű folyamat, addig a fermentációhoz 4-5 hétre van szükség!

Azonban az eredményei a mi szabadalmaztatott fermentációnknak eltérnek, mint azt fentebb leírtuk, a keverék termékekhez képest így magasabb áron található meg, de a természetes folyamatok miatt lehetséges ez a különbség.

Mindent összevetve a mi szabadalmaztatott, fermentációval létrehozott aktív összetevőket tartalmazó VITALOSE20 ® termékünk, abszolút egyedi pozícióban van a piacon, mivel nem található még csak hasonló sem a polcokon. Nem utolsó sorban a kutatásaink kimutatták, azt a kívánt pozitív hatást, amit megcéloztunk a fermentáció által.

squeezy athletic étkezés helyettesítő sportolóknak

Olvastad és megismerted a szervezet működését és felépítését. Tisztán láthatod, hogyan tud számodra a SQUEEZY ATHLETIC segíteni a fogyásban.

Kezd el használni az ATHLETIC-et! Tedd meg az első lépést az új élet felé. Túlsúly nékül. Stressz nélkül. Egészségügyi problémák nélkül. Hosszú ideig.